TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 1005 kord(a)
Alla laetud 629 kord(a) alates 1.01.2018

(8 MB)

Pealkiri The Effects of Milk Composition and Treatment on the Growth of Lactic Acid Bacteria. Piima koostise ja töötlemise mõju piimhappebakterite kasvule 
Valdkond Natural and Exact Sciences B
Loodus- ja täppisteadused B 
Autor Stulova, Irina 
Märksõnad milk, lactic acid bacteria, microcalorimetry, dissertations,
piim, piimhappebakterid, mikrokalorimeetria, dissertatsioonid 
Väljaandja TUT Press
TTÜ Kirjastus 
Juhendaja Vilu, Raivo 
Kaitsmiskuupäev 25.09.2013 
Identifikaator ISBN 9789949235438 (publication)
ISBN 9789949235445 (pdf)
ISSN 14064723 
Keel eng 
Asutus Tallinn University of Technology
Tallinna Tehnikaülikool 
Teaduskond Faculty of Science
Matemaatika-loodusteaduskond 
Instituut / kolledž Department of Chemistry
Keemiainstituut