TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 108 kord(a)
Alla laetud 8 kord(a) alates 1.01.2018

(0.1 MB)

Pealkiri Lactococcus lactise lag-faasi lühendamine piimas laboratoorse evolutsiooni meetodil. Reducing the lag-phase of Lactococcus lactis in milk using adaptive laboratory evolution 
Autor Sild, Mati 
Märksõnad Lactococcus lactis, evolutsioon, piim, bakalaureusetööd
Lactococcus lactis, ALE, adaptive laboratory evolution, milk, bachelor's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Jakobson, Taaniel 
Kaitsmiskuupäev 08.06.2017 
Keel est 
Õigused Avalikustamisele mittekuuluv lõputöö. Lõputööga on võimalik tutvuda teaduskonnas kohapeal
Restricted access. Available at academic unit, please contact staff for more information 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Loodusteaduskond
School of Science 
Instituut / kolledž Keemia ja biotehnoloogia instituut
Department of Chemistry and Biotechnology