TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 134 kord(a)
Alla laetud 16 kord(a) alates 1.01.2018

(0.2 MB)

Pealkiri Kiudainete mitmekesisus eestlaste toidus. Intake of different types of dietary fibres in Estonia 
Autor Nokkur, Kadri 
Märksõnad kiudained, toidu koostise andmebaas, toitumissoovitused, toitumisuuring, polüpentoosid, polüuroonid, magistritööd
dietary fibre, food composition database, dietary recommendations, dietary survey, polypentoses, polyurons, master's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Adamberg, Kaarel ; Adamberg, Signe 
Kaitsmiskuupäev 08.06.2017 
Keel est 
Õigused Avalikustamisele mittekuuluv lõputöö. Lõputööga on võimalik tutvuda teaduskonnas kohapeal
Restricted access. Available at academic unit, please contact staff for more information 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Loodusteaduskond
School of Science 
Instituut / kolledž Keemia ja biotehnoloogia instituut
Department of Chemistry and Biotechnology