TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 125 kord(a)
Alla laetud 15 kord(a) alates 1.01.2018

(0.2 MB)

Pealkiri Erinevate kiudainete ja mutsiini mõju laste soolekoosluste metabolismile in vitro. The effect of different dietary fibers and mucin on metabolism of children’s gut microbiota in vitro 
Autor Laane, Kelly 
Märksõnad kiudained, inuliin, levaan, arabinogalaktaan, ksülaan, pektiin, mutsiin, ülekaaluliste ja normaalkaaluliste laste jämesoole mikrobioota, isotermiline mikrokalorimeetria, magistritööd
dietary fibers, inulin, levan, arabinogalactan, xylan, pectin, mucin, obese and lean children’s gut microbiota, isothermal microcalorimetry, master's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Adamberg, Signe ; Adamberg, Kaarel 
Kaitsmiskuupäev 08.06.2017 
Keel est 
Õigused Avalikustamisele mittekuuluv lõputöö. Lõputööga on võimalik tutvuda teaduskonnas kohapeal
Restricted access. Available at academic unit, please contact staff for more information 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Loodusteaduskond
School of Science 
Instituut / kolledž Keemia ja biotehnoloogia instituut
Department of Chemistry and Biotechnology