TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 170 kord(a)
Alla laetud 24 kord(a) alates 1.01.2018

(0.2 MB)

Pealkiri Tervislike menüüde kriteeriumide koostamine lasteasutustele lasteaia kaheksa nädala menüü analüüsi näitel. Compiling of menu planning criteria for kindergarten in example of the analysis of eight week kindergarten menu 
Autor Salupuu, Kristin 
Märksõnad lasteaedade toitlustamine, tasakaalustatud toit, menüüde kriteeriumid, menüüanalüüs, magistritööd
catering services in kindergarten, balanced diet, nutritional criteria, menu analysis, master's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Pitsi, Tagli 
Kaitsmiskuupäev 08.06.2017 
Keel est 
Õigused Avalikustamisele mittekuuluv lõputöö. Lõputööga on võimalik tutvuda teaduskonnas kohapeal
Restricted access. Available at academic unit, please contact staff for more information 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Loodusteaduskond
School of Science 
Instituut / kolledž Keemia ja biotehnoloogia instituut
Department of Chemistry and Biotechnology