TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 105 kord(a)
Alla laetud 18 kord(a) alates 1.01.2018

(0.1 MB)

Pealkiri Laktoosi kontsentratsiooni, valguallika ja säilitustemperatuuri mõju laktoosi kristalliseerumisele jäätises. The influence of lactose concentration, source of protein and storage temperature on the crystallization of lactose in ice cream 
Autor Holter, Merlin 
Märksõnad jäätis, laktoosi kristalliseerumine, liivasus, magistritööd
ice cream, lactose crystallization, sandiness, master's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Klesment, Tiina 
Kaitsmiskuupäev 08.06.2017 
Keel est 
Õigused Avalikustamisele mittekuuluv lõputöö. Lõputööga on võimalik tutvuda teaduskonnas kohapeal
Restricted access. Available at academic unit, please contact staff for more information 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Loodusteaduskond
School of Science 
Instituut / kolledž Keemia ja biotehnoloogia instituut
Department of Chemistry and Biotechnology