TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 106 kord(a)
Alla laetud 13 kord(a) alates 1.01.2018

(0.3 MB)

Pealkiri Pinna fluorestsents-spektroskoopia ja kemomeetria kooskasutamine jahvatatud tšillipiparde ja nendest valmistatud ekstraktide analüüsimiseks. Analysis of ground chili peppers and their extracts using front-face fluorescence spectroscopy and chemometric techniques 
Autor Krõlenkov, Dmitri 
Märksõnad magistritööd
master's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Vilu, Raivo ; Junusova, Marina 
Kaitsmiskuupäev 07.06.2017 
Keel est 
Õigused Avalikustamisele mittekuuluv lõputöö. Lõputööga on võimalik tutvuda teaduskonnas kohapeal
Restricted access. Available at academic unit, please contact staff for more information 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Loodusteaduskond
School of Science 
Instituut / kolledž Keemia ja biotehnoloogia instituut
Department of Chemistry and Biotechnology