TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 178 kord(a)
Alla laetud 27 kord(a) alates 1.01.2018

(0.1 MB)

Pealkiri Erinevate toitelisandite mõju malolaktilisele fermentatsioonile veinis. Effect of various nutrients on malolactic fermentation in wine 
Autor Kapp, Triinu 
Märksõnad malolaktiline fermentatsioon, toitelisandite mõju, tomatimahla seerum, pantoteenhape, pärmiekstrakt, mineraalained, magistritööd
malolactic fermentation, effect of various nutrients, tomato juice serum, pantothenic acid, yeast extract, minerals, master's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Nisamedtinov, Ildar ; Kütt, Mary-Liis 
Kaitsmiskuupäev 07.06.2017 
Keel est 
Õigused Avalikustamisele mittekuuluv lõputöö. Lõputööga on võimalik tutvuda teaduskonnas kohapeal
Restricted access. Available at academic unit, please contact staff for more information 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Loodusteaduskond
School of Science 
Instituut / kolledž Keemia ja biotehnoloogia instituut
Department of Chemistry and Biotechnology