TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 105 kord(a)
Alla laetud 15 kord(a) alates 1.01.2018

(0.1 MB)

Pealkiri Sojajogurti valmistamise tehnoloogia optimeerimise ja okara väärindamine. Optimization of soy yogurt technology and valorisation of okara 
Autor Vent, Riin 
Märksõnad sojaoad, sojajook, sojajogurt, okara, magistritööd
soybeans, soy milk, soy yogurt, okara, master's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Stulova, Irina ; Taivosalo, Anastassia 
Kaitsmiskuupäev 07.06.2017 
Keel est 
Õigused Avalikustamisele mittekuuluv lõputöö. Lõputööga on võimalik tutvuda teaduskonnas kohapeal
Restricted access. Available at academic unit, please contact staff for more information 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Loodusteaduskond
School of Science 
Instituut / kolledž Keemia ja biotehnoloogia instituut
Department of Chemistry and Biotechnology