TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 167 kord(a)
Alla laetud 31 kord(a) alates 1.01.2018

(0.2 MB)

Pealkiri Õunamahla pressimisjääkide kasutamine noortele suunatud marja-ja puuviljapüreede tootmiseks. Using apple pomace in producing berry- and fruit purees for young people 
Autor Võsujalg, Kristin 
Märksõnad õunamahla pressimisjääk, väärindamine, marja- ja puuviljapüreed, tootearendus, reoloogia, sensoorne analüüs, magistritööd
apple pomace, fortfication, berry- and fruit purees, product development, rheology, sensory analysis, master's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Kuldjärv, Rain 
Kaitsmiskuupäev 07.06.2017 
Keel est 
Õigused Avalikustamisele mittekuuluv lõputöö. Lõputööga on võimalik tutvuda teaduskonnas kohapeal
Restricted access. Available at academic unit, please contact staff for more information 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Loodusteaduskond
School of Science 
Instituut / kolledž Keemia ja biotehnoloogia instituut
Department of Chemistry and Biotechnology