TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 112 kord(a)
Alla laetud 19 kord(a) alates 1.01.2018

(0.2 MB)

Pealkiri Tehnoloogiliste protsesside mõju šokolaadi bioaktiivsete komponentide sisaldusele. Effect of technological process on content of bioactive somponents in chocolate 
Autor Kaljumäe, Elina 
Märksõnad šokolaad, antioksüdandid, polüfenoolid, flavonoidid, magistritööd
chocolate, antioxidants, polyphenols, flavonoids, master's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Laos, Katrin ; Lõugas, Tiina 
Kaitsmiskuupäev 07.06.2017 
Keel est 
Õigused Avalikustamisele mittekuuluv lõputöö. Lõputööga on võimalik tutvuda teaduskonnas kohapeal
Restricted access. Available at academic unit, please contact staff for more information 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Loodusteaduskond
School of Science 
Instituut / kolledž Keemia ja biotehnoloogia instituut
Department of Chemistry and Biotechnology