TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 112 kord(a)
Alla laetud 11 kord(a) alates 1.01.2018

(0 MB)

Pealkiri Pinna fluorestsents-spektroskoopia kasutamine paprikapulbri, basiiliku, pune ja tüümiani kvaliteedi hindamiseks. Using front-face fluorescence-spectroscopy for analysing the quality of paprika, basil, oregano and thyme 
Autor Luus, Kerttu 
Märksõnad paprikapulber, basiilik, pune, tüümian, fluorestsents-spektroskoopia, magistritööd
paprika, basil, oregano, thyme, fluorescence-spectroscopy, master's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Rosenvald, Sirli ; Junusova, Marina 
Kaitsmiskuupäev 07.06.2017 
Keel est 
Õigused Avalikustamisele mittekuuluv lõputöö. Lõputööga on võimalik tutvuda teaduskonnas kohapeal
Restricted access. Available at academic unit, please contact staff for more information 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Loodusteaduskond
School of Science 
Instituut / kolledž Keemia ja biotehnoloogia instituut
Department of Chemistry and Biotechnology