TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 117 kord(a)
Alla laetud 18 kord(a) alates 1.01.2018

(0.2 MB)

Pealkiri Vitamiinide sisaldus ja stabiilsus kõrgsurvetöötluse läbinud mahlades. Vitamin Content and Stability of High Pressure Processed Juices 
Autor Saksakulm, Ketlin 
Märksõnad vitamiinid, kõrgsruvetöötlus, mahl, magistritööd
vitamins, high pressure processing, juice, master's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Hälvin, Kristel ; Timberg, Loreida 
Kaitsmiskuupäev 07.06.2017 
Keel est 
Õigused Avalikustamisele mittekuuluv lõputöö. Lõputööga on võimalik tutvuda teaduskonnas kohapeal
Restricted access. Available at academic unit, please contact staff for more information 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Loodusteaduskond
School of Science 
Instituut / kolledž Keemia ja biotehnoloogia instituut
Department of Chemistry and Biotechnology