TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 127 kord(a)
Alla laetud 18 kord(a) alates 1.01.2018

(0.1 MB)

Pealkiri HPP mahlade sensoorse kirjeldava analüüsi väljatöötamine ja säilivuskatsed. Descriptive Sensory Analysis Elaboration and Shelf-Life Testing of HPP Juices 
Autor Õispuu, Laura 
Märksõnad magistritööd
master's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Timberg, Loreida 
Kaitsmiskuupäev 07.06.2017 
Keel est 
Õigused Avalikustamisele mittekuuluv lõputöö. Lõputööga on võimalik tutvuda teaduskonnas kohapeal
Restricted access. Available at academic unit, please contact staff for more information 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Loodusteaduskond
School of Science 
Instituut / kolledž Keemia ja biotehnoloogia instituut
Department of Chemistry and Biotechnology