TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 145 kord(a)
Alla laetud 26 kord(a) alates 1.01.2018

(0.2 MB)

Pealkiri Gluteeni kvaliteediomadused ja sobivus teraviljatoodete küpsetamiseks. Gluten quality properties and suitability for baking of cereal products 
Autor Nurme, Britta 
Märksõnad rukkijahu, tatrajahu, gluteen, leib, tekstuuranalüsaator, gluteeniindeks, sensoorne analüüs, sedimentatsioonitest, magistritööd
rye flour, buckwheat flour, gluten, texture analyser, gluten index, sensory analysis, sedimentation test, master's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Traksmaa, Anna 
Kaitsmiskuupäev 09.06.2017 
Keel est 
Õigused Avalikustamisele mittekuuluv lõputöö. Lõputööga on võimalik tutvuda teaduskonnas kohapeal
Restricted access. Available at academic unit, please contact staff for more information 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Loodusteaduskond
School of Science 
Instituut / kolledž Keemia ja biotehnoloogia instituut
Department of Chemistry and Biotechnology