TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 138 kord(a)
Alla laetud 25 kord(a) alates 1.01.2018

(0.1 MB)

Pealkiri Keedusool meie toidus – positiivne ja negatiivne pool. Positive and negative sides of sodium chlorade in our foods 
Autor Shestakova, Elena 
Märksõnad bakalaureusetööd
bachelor's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Martverk, Kaie 
Kaitsmiskuupäev 09.06.2017 
Keel est 
Õigused Avalikustamisele mittekuuluv lõputöö. Lõputööga on võimalik tutvuda teaduskonnas kohapeal
Restricted access. Available at academic unit, please contact staff for more information 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Loodusteaduskond
School of Science 
Instituut / kolledž Keemia ja biotehnoloogia instituut
Department of Chemistry and Biotechnology