TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 147 kord(a)
Alla laetud 35 kord(a) alates 1.01.2018

(0.1 MB)

Pealkiri Kombucha fermentatsiooni ja keemilise koostise analüüs. Analysis of fermentation and chemical composition of kombucha 
Autor Traus, Gerli 
Märksõnad kombucha, tee, joogid, bakalaureusetööd
kombucha, tea, drinks, bachelor's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Kuldjärv, Rain 
Kaitsmiskuupäev 09.06.2017 
Keel est 
Õigused Avalikustamisele mittekuuluv lõputöö. Lõputööga on võimalik tutvuda teaduskonnas kohapeal
Restricted access. Available at academic unit, please contact staff for more information 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Loodusteaduskond
School of Science 
Instituut / kolledž Keemia ja biotehnoloogia instituut
Department of Chemistry and Biotechnology