TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 189 kord(a)
Alla laetud 37 kord(a) alates 1.01.2018

(0.2 MB)

Pealkiri Kõrge rauasisaldusega snäkkide tootearendus. Product development of snacks with high iron content 
Autor Leppik, Kärt 
Märksõnad bakalaureusetööd
bachelor's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Rosenvald, Sirli ; Viiard, Ene 
Kaitsmiskuupäev 09.06.2017 
Keel est 
Õigused Avalikustamisele mittekuuluv lõputöö. Lõputööga on võimalik tutvuda teaduskonnas kohapeal
Restricted access. Available at academic unit, please contact staff for more information 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Loodusteaduskond
School of Science 
Instituut / kolledž Keemia ja biotehnoloogia instituut
Department of Chemistry and Biotechnology