TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 108 kord(a)
Alla laetud 31 kord(a) alates 1.01.2018

(0.2 MB)

Pealkiri Tihendatud piima mõju jäätise struktuurile ja sensoorsele tajuvusele. Effect of concentrated milk on structural and sensorial characteristics of ice cream 
Autor Sala, Liina 
Märksõnad toidutehnoloogia, bakalaureusetööd
food technology, bachelor's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Kõrge, Kristi 
Kaitsmiskuupäev 08.06.2017 
Keel est 
Õigused Avalikustamisele mittekuuluv lõputöö. Lõputööga on võimalik tutvuda teaduskonnas kohapeal
Restricted access. Available at academic unit, please contact staff for more information 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Loodusteaduskond
School of Science 
Instituut / kolledž Keemia ja Biotehnoloogia instituut
Department of Chemistry and Biotechnology