TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 169 kord(a)
Alla laetud 19 kord(a) alates 1.01.2018

(0 MB)

Pealkiri Veganjäätise valmistamine ja sensoorne analüüs. Vegan ice cream creation and sensoric evaluation 
Autor Rosenberg, Ivo 
Märksõnad jäätis, bakalaureusetööd
ice cream, bachelor's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Tedersoo, Erge 
Kaitsmiskuupäev 08.06.2017 
Keel est 
Õigused Avalikustamisele mittekuuluv lõputöö. Lõputööga on võimalik tutvuda teaduskonnas kohapeal
Restricted access. Available at academic unit, please contact staff for more information 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Loodusteaduskond
School of Science 
Instituut / kolledž Keemia ja biotehnoloogia instituut
Department of Chemistry and Biotechnology