TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 1914 kord(a)
Alla laetud 294 kord(a) alates 1.01.2018

(6.6 MB)

Pealkiri Development and Production of Extruded Food and Feed Products Containing Probiotic Microorganisms. Probiootilisi mikroorganisme sisaldavate ekstrudeeritud toiduainete ja loomasöötade tootmistehnoloogia väljatöötamine ja rakendamine 
Valdkond Natural and Exact Sciences B
Loodus- ja täppisteadused B 
Autor Kazarjan, Aram 
Märksõnad extruded, probiotics, feed and food products, dissertations,
ekstrudeeritud, probiootikumid, toiduained ja loomasöödad, dissertatsioonid 
Väljaandja TUT Press 
Juhendaja Vilu, Raivo 
Kaitsmiskuupäev 25.01.2013 
Identifikaator ISBN 9789949234196 (publication)
ISBN 9789949234202 (pdf)
ISSN 14064723 
Keel eng 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Matemaatika-loodusteaduskond
Faculty of Science 
Instituut / kolledž Keemiainstituut
Department of Chemistry