TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 1218 kord(a)
Alla laetud 57 kord(a) alates 1.01.2018

(17.8 MB)

Pealkiri Rye sourdough fermentation and bread stability. Rukkitaigna hapendamine ja leiva vananemine 
Valdkond Natural and Exact Sciences B
Loodus- ja täppisteadused B 
Autor Mihhalevski, Anna 
Märksõnad rukkileib, juuretis, käärimine, piimhappebakterid, mikrokalorimeetria, kiudained, vitamiinid, leiva vananemine, tärklise retrogradatsioon, XRD, NMR, dissertatsioonid,
rye bread, sourdough fermentation, lactic acid bacteria, microcalorimetry, dietary fiber, vitamins, bread staling, starch retrogradation, XRD, NMR, dissertations 
Väljaandja TUT Press 
Juhendaja Paalme, Toomas 
Kaitsmiskuupäev 29.11.2012 
Identifikaator ISBN 9789949233779 (publication)
ISBN 9789949233786 (pdf)
ISSN 14064723 
Keel eng 
Õigused CC BY-NC-ND 3.0 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond
Faculty of Chemical and Material Technology 
Instituut / kolledž Toiduainete instituut
Department of Food Processing