TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 429 kord(a)
Alla laetud 57 kord(a) alates 1.01.2018

(22.1 MB)

Pealkiri Selection of Functional Starter Bacteria for Type I Sourdough Process. Funktsionaalsete starterbakterite selektsioon Tüüp I rukkileivajuuretise tootmiseks 
Valdkond Natural and Exact Sciences B
Loodus- ja täppisteadused B 
Autor Surženko, Marianna 
Märksõnad sourdough, lactic acid bacteria, starter bacteria, antifungal activity, dissertations,
juuretis, piimhappebakterid, starter bakterid, hallitusvastane toime, dissertatsioonid 
Väljaandja TTÜ Press
TTÜ Kirjastus 
Juhendaja Sarand, Inga 
Kaitsmiskuupäev 28.06.2017 
Identifikaator ISBN 9789949831166 (publication)
ISBN 9789949831173 (pdf)
ISSN 14064723 
Keel eng 
Asutus Tallinn University of Technology
Tallinna Tehnikaülikool 
Teaduskond Department of Chemistry and Biotechnology
Keemia ja biotehnoloogia instituut