TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 291 kord(a)
Alla laetud 19 kord(a) alates 1.01.2018

(0.2 MB)

Pealkiri Mee antimikroobsed omadused. Antimicrobial properties of honey 
Autor Tihhon, Diana 
Märksõnad mesi, antimikroobsus, bakalaureusetööd
honey, antimicrobial, bachelor's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Martverk, Kaie 
Kaitsmiskuupäev 23.01.2017 
Keel est 
Õigused Avalikustamisele mittekuuluv lõputöö. Lõputööga on võimalik tutvuda teaduskonnas/asutuses kohapeal
Restricted access. Available at academic unit, please contact staff for more information 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Loodusteaduskond
School of Science 
Instituut / kolledž Keemia ja biotehnoloogia instituut
Department of Chemistry and Biotechnology