TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 852 kord(a)
Alla laetud 1494 kord(a) alates 1.01.2018

(3.8 MB)

Pealkiri Identification of Aroma Compounds in Food Using SPME-GC/MS and GC-Olfactometry. Aroomiühendite määramine toidus kasutades SPME-GC/MS ja GC-olfaktomeetriat 
Autor Kaseleht, Kristel 
Märksõnad aroomianalüüs, SPME, olfaktomeetria, dissertatsioonid,
aroma analysis, SPME, olfactometry, dissertations 
Väljaandja TUT Press 
Juhendaja Paalme, Toomas ; Leitner, Erich 
Kaitsmiskuupäev 25.05.2012 
Identifikaator ISBN 9789949232833 (publication)
ISBN 9789949232840 (pdf)
ISSN 14064723 
Keel eng 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond
Faculty of Chemical and Materials Technology 
Instituut / kolledž Toiduainete instituut
Department of Food Processing