TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 1108 kord(a)
Alla laetud 428 kord(a) alates 1.01.2018

(4.4 MB)

Pealkiri Food Category Appraisal Using Sensory Methods. Toidukategooriate väärindamine, kasutades sensoorseid meetodeid 
Autor Koppel, Kadri 
Märksõnad sensoorne analüüs, toit, maitse, dissertatsioonid,
sensory analysis, food, flavour, dissertations 
Väljaandja TUT Press 
Juhendaja Paalme, Toomas ; Edgar Chambers IV 
Kaitsmiskuupäev 15.12.2011 
Identifikaator ISBN 9789949232093 (publication)
ISBN 9789949232109 (pdf)
ISSN 14064723 
Keel eng 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond
Faculty of Chemical and Materials Technology 
Instituut / kolledž Toiduainete instituut
Department of Food Processing