TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 207 kord(a)
Alla laetud 32 kord(a) alates 1.01.2018

(0 MB)

Pealkiri Soja- ja riisivalgu hüdrolüüsi optimeerimine mahepärmi tootmiseks. Optimization of soy and rice protein hydrolysis process for organic yeast production process 
Autor Mooses, Kaspar 
Märksõnad mahepärm, bakalaureusetööd
organic yeast, bachelor's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Nisamedtinov, Ildar ; Orumets, Kerti 
Kaitsmiskuupäev 10.06.2016 
Keel est 
Õigused Avalikustamisele mittekuuluv lõputöö. Lõputööga ei ole võimalik tutvuda teaduskonnas/asutuses kohapeal
Restricted access. Not available at academic unit 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond
Faculty of Chemical and Materials Technology 
Instituut / kolledž Toiduainete instituut
Department of Food Processing