TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 171 kord(a)
Alla laetud 16 kord(a) alates 1.01.2018

(0 MB)

Pealkiri Toortoitluse eelised ja puudused. Advantages and deficiencies of raw food diet 
Autor Krapivnitskaja, Juliana 
Märksõnad toortoitlus, menüü, bakalaureusetööd
raw food diet, menu, bachelor's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Martverk, Kaie 
Kaitsmiskuupäev 09.06.2016 
Keel est 
Õigused Avalikustamisele mittekuuluv lõputöö. Lõputööga on võimalik tutvuda teaduskonnas/asutuses kohapeal
Restricted access. Available at academic unit, please contact staff for more information 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond
Faculty of Chemical and Materials Technology 
Instituut / kolledž Toiduainete instituut
Department of Food Processing