TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 219 kord(a)
Alla laetud 47 kord(a) alates 1.01.2018

(0 MB)

Pealkiri Funktsionaalsete kompvekkide füüsikaliste ja sensoorsete omaduste muutused kiirendatud säilivusel. The change of physical and sensory properties of functional sweets during accelerated shelf-life 
Autor Leppik, Liis 
Märksõnad šokolaad, kiirendatud säilivustest, värv, vee aktiivsus, tekstuur, sensoorsed omadused, bakalaureusetööd
chocolate, accelerated shelf-life test, colour, water activity, texture, sensory properties, bachelor's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Laos, Katrin 
Kaitsmiskuupäev 09.06.2016 
Keel est 
Õigused Avalikustamisele mittekuuluv lõputöö. Lõputööga on võimalik tutvuda teaduskonnas/asutuses kohapeal
Restricted access. Available at academic unit, please contact staff for more information 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond
Faculty of Chemical and Materials Technology 
Instituut / kolledž Toiduainete instituut
Department of Food Processing