TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 182 kord(a)
Alla laetud 22 kord(a) alates 1.01.2018

(0 MB)

Pealkiri Šokolaaditrühvlite füüsikaliste ja sensoorsete omaduste muutus kiir- ja tavasäilitusmeetodil. The change of physical and sensory quality of chocolate truffles in accelerated and normal shelf life method 
Autor Lauri, Kristiine 
Märksõnad šokolaad, säilivus, säilivustestid, värv, tekstuur, vee aktiivsus, sensoorsed omadused, bakalaureusetööd
chocolate, shelf life, shelf life tests, colour, texture, water activity, sensory properties, bachelor's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Laos, Katrin 
Kaitsmiskuupäev 09.06.2016 
Keel est 
Õigused Avalikustamisele mittekuuluv lõputöö. Lõputööga on võimalik tutvuda teaduskonnas/asutuses kohapeal
Restricted access. Available at academic unit, please contact staff for more information 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond
Faculty of Chemical and Materials Technology 
Instituut / kolledž Toiduainete instituut
Department of Food Processing