TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 223 kord(a)
Alla laetud 29 kord(a) alates 1.01.2018

(0 MB)

Pealkiri Õunamahla tootmisel tekkivate pressimisjääkide väärindamine õunapüreeks: protsessi saagis ja saadava püree omadused. Production of apple purée from industrial apple pomace: yield of the process and characteristic properties of purée 
Autor Erik, Reeli 
Märksõnad õunamahla pressimisjääk, õunapüree, protsessi saagis, bakalaureusetööd
apple pomace, apple purée, yield of the process, bachelor's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Kuldjärv, Rain 
Kaitsmiskuupäev 09.06.2016 
Keel est 
Õigused Avalikustamisele mittekuuluv lõputöö. Lõputööga on võimalik tutvuda teaduskonnas/asutuses kohapeal
Restricted access. Available at academic unit, please contact staff for more information 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond
Faculty of Chemical and Materials Technology 
Instituut / kolledž Toiduainete instituut
Department of Food Processing