TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 192 kord(a)
Alla laetud 21 kord(a) alates 1.01.2018

(0 MB)

Pealkiri Soja toiduks kasutamise võimalused. The opportunities for using soy as food 
Autor Tuisk, Anne Grethe 
Märksõnad soja, sojatooted, bakalaureusetööd
soy, soy products, bachelor's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Jaansoo, Sirje 
Kaitsmiskuupäev 10.06.2016 
Keel est 
Õigused Avalikustamisele mittekuuluv lõputöö. Lõputööga on võimalik tutvuda teaduskonnas/asutuses kohapeal
Restricted access. Available at academic unit, please contact staff for more information 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond
Faculty of Chemical and Materials Technology 
Instituut / kolledž Toiduainete instituut
Department of Food Processing