TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 240 kord(a)
Alla laetud 22 kord(a) alates 1.01.2018

(0 MB)

Pealkiri Lisaained: säilitusained, antioksüdandid, lõhna- ja maitsetugevdajad. Food additives: preservatives, antioxidants and flavour enhancers 
Autor Kim, Julia 
Märksõnad lisaained, säilitusained, antioksüdandid, lõhna- ja maitsetugevdajad, bakalaureusetööd
food additives, preservatives, antioxidants, flavour enhancers, bachelor's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Tagli, Pitsi 
Kaitsmiskuupäev 10.06.2016 
Keel est 
Õigused Avalikustamisele mittekuuluv lõputöö. Lõputööga on võimalik tutvuda teaduskonnas/asutuses kohapeal
Restricted access. Available at academic unit, please contact staff for more information 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond
Faculty of Chemical and Materials Technology 
Instituut / kolledž Toiduainete instituut
Department of Food Processing