TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 181 kord(a)
Alla laetud 15 kord(a) alates 1.01.2018

(0 MB)

Pealkiri Tuunikala filee kasutamine tootearenduses. Usage of tuna fish fillet in product development 
Autor Khodyreva, Olga 
Märksõnad bakalaureusetööd
bachelor's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Vokk, Raivo 
Kaitsmiskuupäev 09.06.2016 
Keel est 
Õigused Avalikustamisele mittekuuluv lõputöö. Lõputööga on võimalik tutvuda teaduskonnas/asutuses kohapeal
Restricted access. Not available at academic unit 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond
Faculty of Chemical and Materials Technology 
Instituut / kolledž Toiduainete instituut
Department of Food Processing