TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 174 kord(a)
Alla laetud 17 kord(a) alates 1.01.2018

(0 MB)

Pealkiri Õlletootmisel kasutatavad lisaained ja nende toimemehhanismid. Additives used in brewing process and their mechanism of action 
Autor Reimann, Anna Marie 
Märksõnad õlle lisaained, virde klarifitseerijad, Iiri sammal, õlle klarifitseerijad, kalaliim, silikageel, bentoniit, tanniin, polüvinüülpürrolidoon, papaiin, vahu stabiliseerijad, vahu destabiliseerijad, propüleenglükoolalginaat, kummiaraabik, bakalaureusetööd
brewing aids, Irish moss, isinglass, bentonite, tannic acid, polyvinylepyrrolidone, papain, foam stabilizers, foam destabilizers, propylene glycol alginate, gum arabic, bachelor's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Nisamedtinov, Ildar 
Kaitsmiskuupäev 10.06.2016 
Keel est 
Õigused Avalikustamisele mittekuuluv lõputöö. Lõputööga on võimalik tutvuda teaduskonnas/asutuses kohapeal
Restricted access. Available at academic unit, please contact staff for more information 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond
Faculty of Chemical and Materials Technology 
Instituut / kolledž Toiduainete instituut
Department of Food Processing