TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 167 kord(a)
Alla laetud 29 kord(a) alates 1.01.2018

(0 MB)

Pealkiri Tootmisparameetrite ja säilitustingimuste mõju rasva õitsemisele mandlitükkidega piimašokolaadides. The effect of production parameters and storage conditions on fat bloom in milk chocolates with almond pieces 
Autor Seer, Anett 
Märksõnad šokolaad, rasva õitsemine, bakalaureusetööd
chocolate, fat bloom, bachelor's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Vokk, Raivo ; Heiberg, Evelin 
Kaitsmiskuupäev 09.06.2016 
Keel est 
Õigused Konfidentsiaalne lõputöö. Lõputööga ei ole võimalik tutvuda teaduskonnas/asutuses kohapeal
Confidential thesis. Not available at academic unit 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond
Faculty of Chemical and Materials Technology 
Instituut / kolledž Toiduainete instituut
Department of Food Processing