TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 197 kord(a)
Alla laetud 32 kord(a) alates 1.01.2018

(0 MB)

Pealkiri Valgurikka toorbatooni tootearendus ja kvaliteet. Development and quality of high protein content raw snackbar 
Autor Annuk, Kaisa 
Märksõnad toorbatoon, valgubatoon, valgurikas toode, sensoorne analüüs, Kjeldahli meetod, vee aktiivsus, bakalaureusetööd
raw foodbar/snackbar, protein bar, product high in protein, sensory analysis, Kjeldahl, water activity, bachelor's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Seisonen, Sirli 
Kaitsmiskuupäev 09.06.2016 
Keel est 
Õigused Konfidentsiaalne lõputöö. Lõputööga ei ole võimalik tutvuda teaduskonnas/asutuses kohapeal
Confidential thesis. Not available at academic unit 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond
Faculty of Chemical and Materials Technology 
Instituut / kolledž Toiduainete instituut
Department of Food Processing