TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 280 kord(a)
Alla laetud 39 kord(a) alates 1.01.2018

(0 MB)

Pealkiri Erinevate pipratoodete vürtsikuse määramine kasutades sensoorset analüüsi. Assessing the spiciness of different pepper products by using sensory analysis 
Autor Laos, Joanna-Maria 
Märksõnad Scoville’i skaala, tšillipipar, must pipar, sensoorne analüüs, bakalaureusetööd
Scoville Heat Unit, chili pepper, black pepper, sensory analysis, bachelor's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Seisonen, Sirli 
Kaitsmiskuupäev 09.06.2016 
Keel est 
Õigused Konfidentsiaalne lõputöö. Lõputööga ei ole võimalik tutvuda teaduskonnas/asutuses kohapeal
Confidential thesis. Not available at academic unit 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond
Faculty of Chemical and Materials Technology 
Instituut / kolledž Toiduainete instituut
Department of Food Processing