TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 176 kord(a)
Alla laetud 22 kord(a) alates 1.01.2018

(0 MB)

Pealkiri Marjalisandiga õunasiidri sensoorsete omaduste sõltumine marjade lisamise meetodist. The effect of berry addition method on the sensory properties of apple-berry cider 
Autor Viigipuu, Kertu 
Märksõnad marjalisandiga õunasiider, erinevad marjade lisamise meetodid, pH, etanoolisisaldus, sidrun- ja õunhappesisaldus, sensoorsed omadused, bakalaureusetööd
apple-berry cider, various berry addition methods, pH, the concentration of ethanol, the concentration of citric acid and malic acid, sensory properties, bachelor's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Kuldjärv, Rain 
Kaitsmiskuupäev 09.06.2016 
Keel est 
Õigused Konfidentsiaalne lõputöö. Lõputööga ei ole võimalik tutvuda teaduskonnas/asutuses kohapeal
Confidential thesis. Not available at academic unit 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond
Faculty of Chemical and Materials Technology 
Instituut / kolledž Toiduainete instituut
Department of Food Processing