TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 167 kord(a)
Alla laetud 13 kord(a) alates 1.01.2018

(0 MB)

Pealkiri Mascarpone-maitselise kreemjuustu retseptuuri väljatöötamine. Development of the recipe for mascarpone flavoured cream cheese 
Autor Selter, Kelly 
Märksõnad tootearendus, kreemjuust, bakalaureusetööd
product development, cream cheese, bachelor's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Kuldjärv, Rain 
Kaitsmiskuupäev 09.06.2016 
Keel est 
Õigused Konfidentsiaalne lõputöö. Lõputööga on võimalik tutvuda teaduskonnas/asutuses kohapeal
Confidential thesis. Available at academic unit, please contact staff for more information 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond
Faculty of Chemical and Materials Technology 
Instituut / kolledž Toiduainete instituut
Department of Food Processing