TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 227 kord(a)
Alla laetud 25 kord(a) alates 1.01.2018

(0 MB)

Pealkiri Õlle kääritusaste, selle mõõtmine, määramine ja prognoosimine. Degree of fermentation of beer, its measuring, determining, and forecasting 
Autor Sameli, Margit 
Märksõnad kääritusaste, kõrgefektiivne vedelikkromatograafia, HPLC, Anton Paar, õlu, magistritööd
degree of fermentation, high-performance liquid chromatography (HPLC), Anton Paar, beer, master's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Paalme, Toomas ; Tappo, Tarmo 
Kaitsmiskuupäev 08.06.2016 
Keel est 
Õigused Konfidentsiaalne lõputöö. Lõputööga ei ole võimalik tutvuda teaduskonnas/asutuses kohapeal
Confidential thesis. Not available at academic unit 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond
Faculty of Chemical and Materials Technology 
Instituut / kolledž Toiduainete instituut
Department of Food Processing