TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 312 kord(a)
Alla laetud 29 kord(a) alates 1.01.2018

(0 MB)

Pealkiri AS Põltsamaa Felixi kastmetes kasutatavate tärkliste omadused ning kasutamise optimeerimine. The characteristics and usage optimization of starch in AS Põltsamaa Felix dressings 
Autor Laas, Sigrid 
Märksõnad modifitseeritud tärklis, kastmed, viskoossus, magistritööd
modified starch, dressings, viscosity, master's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Laos, Katrin ; Kallas, Laura 
Kaitsmiskuupäev 08.06.2016 
Keel est 
Õigused Konfidentsiaalne lõputöö. Lõputööga ei ole võimalik tutvuda teaduskonnas/asutuses kohapeal
Confidential thesis. Not available at academic unit 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond
Faculty of Chemical and Materials Technology 
Instituut / kolledž Toiduainete instituut
Department of Food Processing