TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 259 kord(a)
Alla laetud 24 kord(a) alates 1.01.2018

(0.1 MB)

Pealkiri Õunasordi, õunte küpsusastme, pärmitüve ja malolaktaatse fermentatsiooni mõju õunasiidri lenduvate ühendite profiilile. The effects of apple cultivar, apple ripeness, yeast strain and malolactic fermentation on the volatile composition of apple cider 
Autor Rosend, Julia 
Märksõnad õunasiider, lenduvad ühendid, lenduvate ühendite profiil, gaaskromatograafia, sensoorne analüüs, sensoorne tajumine, PCA, põhikomponentide analüüs, magistritööd
apple cider, hard cider, volatile compounds, volatile composition, gas chromatography, sensory analysis, sensory perception, PCA, principal component analysis, master's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Kuldjärv, Rain ; Gertsen-Schibbye, Sigrid 
Kaitsmiskuupäev 08.06.2016 
Keel eng 
Õigused Konfidentsiaalne lõputöö. Lõputööga ei ole võimalik tutvuda teaduskonnas/asutuses kohapeal
Confidential thesis. Not available at academic unit 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond
Faculty of Chemical and Materials Technology 
Instituut / kolledž Toiduainete instituut
Department of Food Processing