TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 249 kord(a)
Alla laetud 44 kord(a) alates 1.01.2018

(0.1 MB)

Pealkiri Vapiano® salatikastmete mikrobioloogiline kvaliteet ja stabiilsus säilitamisel. The microbiological quality and stability of Vapiano® salad dressings 
Autor Elias, Kaspar 
Märksõnad magistritööd
master's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Veskus, Tiina 
Kaitsmiskuupäev 08.06.2016 
Keel est 
Õigused Konfidentsiaalne lõputöö. Lõputööga ei ole võimalik tutvuda teaduskonnas/asutuses kohapeal
Confidential thesis. Not available at academic unit 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond
Faculty of Chemical and Materials Technology 
Instituut / kolledž Toiduainete instituut
Department of Food Processing