TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 264 kord(a)
Alla laetud 33 kord(a) alates 1.01.2018

(0.1 MB)

Pealkiri Jääd struktureerivate valkude ekstraheerimine kalast ja nende aktiivsuse määramine räimes, kilus, haugis, kohas ja ahvenas. Extraction of ice structuring proteins from fish and assessment of activity in Baltic herring, Baltic sprat, Northern pike, Pike-perch and European perch 
Autor Saarma, Siiri 
Märksõnad jääd struktureerivad valgud, jääd struktureerivate valkude ekstraheerimine, jääd struktureerivate valkude aktiivsuse määramine, magistritööd
ice structuring proteins, extraction of ice structuring proteins, assessment of activity of ice structuring proteins, master's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Kaleda, Aleksei 
Kaitsmiskuupäev 08.06.2016 
Keel est 
Õigused Konfidentsiaalne lõputöö. Lõputööga ei ole võimalik tutvuda teaduskonnas/asutuses kohapeal
Confidential thesis. Not available at academic unit 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond
Faculty of Chemical and Materials Technology 
Instituut / kolledž Toiduainete instituut
Department of Food Processing