TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 299 kord(a)
Alla laetud 25 kord(a) alates 1.01.2018

(0.1 MB)

Pealkiri Antifriisvalkude ja oligosahhariidide mõju jää rekristallisatsioonile jäätises. Effects of oligosaccharides and antifreeze proteins on ice recrystallization in ice cream 
Autor Bilovitskiy, Maxim 
Märksõnad jäätis, antifriisivalgud, rekristallisatsioon, kristallid, mikroskoop, oligosahhariidid, magistritööd
ice cream, recrystallization, antifreeze proteins, crystals, microscope, oligosacharides, master's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Vilu, Raivo 
Kaitsmiskuupäev 10.06.2016 
Keel est 
Õigused Konfidentsiaalne lõputöö. Lõputööga ei ole võimalik tutvuda teaduskonnas/asutuses kohapeal
Confidential thesis. Not available at academic unit 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Matemaatika-loodusteaduskond
Faculty of Science 
Instituut / kolledž Keemiainstituut
Department of Chemistry 
Allüksus Biotehnoloogia õppetool
Chair of biotechnology