Vaadatud 299 kord(a) Alla laetud 25 kord(a) alates 1.01.2018 |  (0.1 MB) | |
| | |
Pealkiri |
Antifriisvalkude ja oligosahhariidide mõju jää rekristallisatsioonile jäätises. Effects of oligosaccharides and antifreeze proteins on ice recrystallization in ice cream |
Autor |
Bilovitskiy, Maxim |
Märksõnad |
jäätis, antifriisivalgud, rekristallisatsioon, kristallid, mikroskoop, oligosahhariidid, magistritööd
ice cream, recrystallization, antifreeze proteins, crystals, microscope, oligosacharides, master's theses |
Kirjeldus |
Lühikokkuvõte
Abstract |
Juhendaja |
Vilu, Raivo |
Kaitsmiskuupäev |
10.06.2016 |
Keel |
est |
Õigused |
Konfidentsiaalne lõputöö. Lõputööga ei ole võimalik tutvuda teaduskonnas/asutuses kohapeal
Confidential thesis. Not available at academic unit |
Asutus |
Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology |
Teaduskond |
Matemaatika-loodusteaduskond
Faculty of Science |
Instituut / kolledž |
Keemiainstituut
Department of Chemistry |
Allüksus |
Biotehnoloogia õppetool
Chair of biotechnology |
|