TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 913 kord(a)
Alla laetud 208 kord(a) alates 1.01.2018

(1.3 MB)

Pealkiri Interactions between furcellaran and the globular proteins Bovine Serum Albumin, beta-Lactoglobulin) 
Autor Laos, Katrin 
Märksõnad valgud, piimavalgud, polüsahhariidid, punavetiktaimed, vastastikmõjud, kiled, toiduainetekeemia, toiduainetetehnoloogia, dissertatsioonid,
furcellaran, lactoglobulin, serum Albumin, complexation,dissertations 
Väljaandja Tallinn University of Technology Press 
Juhendaja Friedenthal, Margus ; Ring, Stephen G. 
Kaitsmiskuupäev 20.01.2006 
Identifikaator ISBN 9985595904
ISSN 14064723 
Keel eng 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond
Faculty of Chemical and Materials Technology 
Instituut / kolledž Toiduainete instituut
Department of Food Processing