TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 322 kord(a)
Alla laetud 35 kord(a) alates 1.01.2018

(0 MB)

Pealkiri Mahe karamellkompvekkide tootearendus ning säilivus. Product development and shelf life of organic hard boiled candies 
Autor Kaasik, Signe 
Märksõnad säilivus, karamellkompvekid, tootearendus, suhkruklaas, klaasiüleminek, adsorptsioon, aururõhk, kondiitritoodete tehnoloogia, magistritööd
shelf life, hard boiled candy, product development, sugar glass, glass transition, adsorption, vapor pressure, candy/analysis, master's theses 
Kirjeldus Lühikokkuvõte
Abstract 
Juhendaja Laos, Katrin 
Kaitsmiskuupäev 10.06.2015 
Keel est 
Õigused piiratud ligipääs
limited access 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond
Faculty of Chemical and Materials Technology 
Instituut / kolledž Toiduainete instituut
Department of Food Processing