TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 338 kord(a)
Alla laetud 79 kord(a) alates 1.01.2018

(1 MB)

Pealkiri Valgu, laktoosi kontsentratsiooni ja temperatuuri mõju laktoosi kristalliseerumisele jäätise mudellahustest. Influence of protein, lactose concentration and temperature on lactose crystallization in ice cream model solutions 
Autor Hüüdma, Kristi 
Märksõnad laktoosi kristalliseerumine, jäätise mudellahused, magistritööd
lactose crystallization, ice cream model solutions, master's theses 
Juhendaja Laos, Katrin ; Kõrge, Kristi 
Kaitsmiskuupäev 10.06.2015 
Keel est 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond
Faculty of Chemical and Materials Technology 
Instituut / kolledž Toiduainete instituut
Department of Food Processing