TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI
RAAMATUKOGU DIGIKOGU
tuvastatud kui külaline  
 

Vaadatud 395 kord(a)
Alla laetud 39 kord(a) alates 1.01.2018

(2.3 MB)

Pealkiri Gluteen ja sellega seotud tervisehäired – gluteenivabade toodete retseptide väljatöötamine. Gluten and gluten-related health problems – developing gluten-free recipes 
Autor Hansman, Anna 
Märksõnad gluteen, tsöliaakia, gluteenitalumatus, gluteenivaba dieet, toiduretseptid, magistritööd
gluten, coeliac disease, non-coeliac gluten sensitivity, gluten-free diet, recipes (cookery), master's theses 
Juhendaja Viiard, Ene ; Traksmaa, Anna 
Kaitsmiskuupäev 10.06.2015 
Keel est 
Asutus Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn University of Technology 
Teaduskond Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond
Faculty of Chemical and Materials Technology 
Instituut / kolledž Toiduainete instituut
Department of Food Processing